Bedrijven

Samenwerken = meerwaarde voor bedrijven


Een structurele samenwerking betekent meer hulp aan de kinderen van de vuilnisbelt in Guatemala Stad, maar levert tegelijkertijd ook veel op voor uw organisatie of bedrijf. U kunt op deze manier namelijk:
  • Tastbaar invulling geven aan uw MVO beleid.
  • Mogelijke inzet van uw core competence voor het goede doel.
  • Activatie realiseren door koppeling van doelgroepen.
  • De motivatie en betrokkenheid bij werknemers verhogen.
  • Extra content voor interne en externe communicatie krijgen.
  • Gezamenlijke tools voor relatiemarketing verzinnen.

Werkt u in een bedrijf wat ook belang hecht aan maatschappelijk verantwoord en duurzaam ondernemen en wilt u samenwerken met Camino Seguro? Laat het ons weten! Hiervoor kunt u contact opnemen via info@caminoseguro.nl of telefonisch via 06-11367000.