'Vriend van Camino Seguro'

We willen er zijn voor de kinderen van de vuilnisbelt van Guatemala Stad. De kinderen zijn namelijk volledig afhankelijk van (inter)nationale sponsors en donateurs. Geld om naar school te kunnen gaan, schoolboeken te kopen, het verplichte schooluniform aan te schaffen. Geld voor gezonde voeding, essentieel om te kunnen studeren en als kind op te groeien. Geld voor medische zorg en ga zo maar door.

Alles bij elkaar is er elk jaar 2.400 euro nodig om kind te kunnen helpen. Wij willen er voor deze kinderen zijn. 2.400 euro doneren is veel geld en we krijgen regelmatig de vraag of een kind ook op een andere manier vanuit Nederland is te ondersteunen. Vandaar ons nieuw initiatief: 'Vriend van Camino Seguro'.

  • Doel: Vanuit Nederland het project gezamenlijk financieel ondersteunen. 
  • Uw bijdrage: Als lid van de 'vrienden van groep' draagt u 5 euro per maand bij.
  • U ontvangt: We willen natuurlijk graag weten hoe het met het project gaat. Daarvoor houden wij regelmatig contact. De stichting verzamelt deze informatie en stuurt u een paar keer per jaar een nieuwsbrief. Daarnaast wordt u vrijblijvend uitgenodigd voor borrels, filmavonds en andere activiteiten die voor de 'vrienden van' organiseren.

Bent u erbij? Meld u nu aan!

Om uw vrienden en familie te informeren over dit initiatief, klik <hier>.

Aanmeldingsformulier 'Vriend van Camino Seguro'.
Ja, ik kom bij de 'Vrienden groep van Camino Seguro'. Vul s.v.p. in het onderstaande formulier uw gegevens in, wij nemen dan z.s.m. contact met u op.
Naam *:  
Bedrijf:  
Adres:  
Postcode:  
Plaats:  
Telefoon:  
E-Mail *:  
Bericht *:  
* Verplicht Veld