'Vriend van Camino Seguro'
We willen er zijn voor de kinderen van de vuilnisbelt van Guatemala Stad. De kinderen zijn namelijk volledig afhankelijk van (inter)nationale sponsors en donateurs. Geld om naar school te kunnen gaan, schoolboeken te kopen, het verplichte schooluniform aan te schaffen. Geld voor gezonde voeding, essentieel om te kunnen studeren en als kind op te groeien. Geld voor medische zorg en ga zo maar door.

Alles bij elkaar is er elk jaar 2.400 euro nodig om kind te kunnen helpen. Wij willen er voor deze kinderen zijn. 2.400 euro doneren is veel geld en we krijgen regelmatig de vraag of een kind ook op een andere manier vanuit Nederland is te ondersteunen. Vandaar ons nieuw initiatief: 'Vriend van Camino Seguro'.

  • Doel van de groep: Vanuit Nederland het project financieel ondersteunen.  
  • Uw bijdrage: Als vriend van Camino Seguro draagt u minimaal 5 euro per maand bij.
  • U ontvangt: Als vrienden willen we natuurlijk graag weten hoe het met de kinderen gaat. De bestuursleden van de stichting onderhouden regelmatig contact met het project. De informatie verzamelen wij en een paar keer per jaar ontvangt u van ons een digitale nieuwsbrief. Daarnaast ontvangt u als lid vrijblijvende uitnodigingen voor events die we voor u de vrienden  van Camino Seguro organiseren.

Bent u erbij? Meld u nu aan!

Om uw vrienden en familie te informeren over dit initiatief, klik Bookmark and Share .

Aanmeldingsformulier 'Vriend van Camino Seguro'.
Ja, ik meld mij aan als 'Vriend van Camino Seguro'. Vul s.v.p. in het onderstaande formulier uw gegevens in, wij nemen dan z.s.m. contact met u op.
Naam *:  
Bedrijf:  
Adres:  
Postcode:  
Plaats:  
Telefoon:  
E-Mail *:  
Bericht *:  
* Verplicht Veld